Termín uzávěrky přihlášek je stanoven na 23. 10. 2024.

Výhoda dotovaného a výrazně sníženého školného je stanovena pro přihlášky podané do 23. října 2024. Dotovaná část školného pak bude pro tyto studenty po celou dobu studia hrazena ze stipendijního fondu. Akce je omezena do vyčerpání rozpočtu stipendijního fondu a rozhodující je pořadí došlých přihlášek. Přihlaste se proto, co nejdříve ať i vy čerpáte výhody jedinečné akce dotace školného ze stipendijního fondu v průměrné výši 95% u denní formy a 80% u kombinované formy studia (bližší informace o školném naleznete zde).

Nyní je možné se přihlásit ke studiu v oborech Veterinářství (veterinární sestra; veterinární technik) (denní nebo kombinovaná forma), Předškolní a mimoškolní pedagogika (denní nebo kombinovaná forma) nebo Sociální práce (denní nebo kombinovaná forma).

Studovat můžete také na naší sesterské škole v Ostravě v oborech Obecně právní činnosti, Diplomovaná všeobecná sestra, Diplomovaná dětská sestra, Sociální práce, Veterinářství, Předškolní a mimoškolní pedagogika.

Den otevřených dveří již proběhl. Individuální návštěvu školy je možné si domluvit na kontaktním telefonním čísle nebo e-mailu.

Bližší informace o jednotlivých oborech.

Podívejte se také na průvodce naší školou.